Weide-afsluiting 
Bij deze omheiningen draait alles rond kwaliteit, snelheid en efficiëntie, want het gaat vaak over grote afstanden.                               Onze omheiningen zijn onderhoudsvrij en gemaakt met duurzame en degelijke materialen, geplaatst volgens de regels van de kunst en aan een betaalbare prijs.

URSUSDRAAD OF TORNADOGAAS

ursusdraad
ursusdraad

Ursus is een weideafsluiting op basis van een stevig, geknoopt gaas met een roestwerende coating en een grote mate van flexibiliteit.

Kleinere mazen aan de onderkant van het gaas zorgen voor een extra stevigheid.
Op die manier belet de weideafsluiting bovendien dat kleine dieren kunnen ontsnappen.

Het heeft de voorkeur om de weideafsluiting van ursusdraad te laten plaatsen. Waarom? Vaak zijn er vele meters, soms kilometers omheining nodig. Hoe wil je dit goed vastzetten? Laat het de vakman doen. Hij heeft de middelen daarvoor. Hij slaat palen de grond in, mechanisch, daardoor worden de palen steviger in de grond geplaatst.

Met een gaas bevestigingssysteem wordt de afrastering snel en goedkoop geplaatst. Ook voor een verzorgde uitstraling is een goed geplaatste weideafsluiting belangrijk, doorhangend, niet gespannen gaas ziet er niet bijzonder mooi uit en geeft de dieren kans om te ontsnappen en andere dieren kunnen dan tevens gemakkelijker de weide in.

  • Ursusdraad is uiteraard onderhoudsvrij
  • Het is een enorm stevige draadafsluiting en wordt daarom veel gebruikt bij weides
  • Tornadogaas is betaalbaar. 
  • Je kunt ursusdraad héél eenvoudig en snel plaatsen